BejelentésOVIS JELEK

Akár 1-2 munkanap alatt


MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


Ovis jelek / bölcsis jelek készítését vállaljuk ovis jelenként folyamatosan megújuló, gazdag képválasztékkal, egyedi igények szerint, többféle színben akár 1-2 munkanap alatt.

 

Az általunk készített ovis jelek egyedileg készülnek, a gyermek nevét, ovis csoportjának a nevét is feltüntetjük az ovisjel mellett.

 

Az ovis jelek már 25Ft/db-ért is megvásárolhatók.

Az általunk gyártott ovis jelek ruhába, ágyneműbe, torna- és oviszsákba varrhatóak, a gyermekek bőrét nem irritálják vagy allergizálják.

 

Az ovis jeleket mosásálló, kiváló minőségű textíliára (kent poliészter) nyomjuk vevőink igényeit kielégítve többféle méretben. Ez az ovisjel alapanyag nem foszlik ollóval történő vágás esetén sem.

A címkékbe kerülő ovis jelek, bölcsis jelek, nevek a rendkívül strapabíró poliészter alapanyagnak és nyomófóliának köszönhetően jól bírják a klórozást, magas hőfokon történő mosást, nem fakulnak, illetve kopnak ki.

 

Az ovis jeleket fehér alapon a megrendelő által választott színnel nyomtatjuk.

Rendelhető színek: fekete, piros, sötétkék, világoskék, zöld és narancssárga.

 

Az ovis jeleket / bölcsis jeleket ábrázoló címkékre igény szerint a jelen kívül a gyermek nevét, csoportját vagy a megrendelő által kért egyéb szöveget is nyomtatjuk. Amennyiben nincs meg gyermeke ovis jele, azt ingyen megrajzoljuk.

A megrendelés alapján készített ovis jelek mintáit nyomtatás előtt e-mail címére előzetes jóváhagyás céljából megküldjük. Ovis jelek illetve bölcsis jelek megrendelését csak jóváhagyását követően véglegesítjük, a nyomtatást csak ezt követően kezdjük.

 

Az ovis jelek csoportos megrendelésekor (500 db-tól) 10% kedvezményt biztosítunk.

Az ovis jelek helyett kisiskolások részére névvel, osztállyal ellátott címkék gyártását is vállaljuk a megrendelt színben.


Ovis jeleket  a MEGRENDELÉS űrlap kitöltésével, e-mailen (oviscimke@lancbt.t-online.hu), vagy telefonon (06-1/283-1639) rendelhet. Az elkészült  ovis jelek / bölcsis jelek előzetes egyeztetést követően személyesen átvehetők pesterzsébeti telephelyünkön vagy postán küldjük előreutalást követően.

Várjuk szíves megrendelését!

 

 

WQW webkatalógus Linkgyűjtemény | Keresned sem kell! Linkkatalógus Linkgyűjtemény, linktár

Csak stílusosan!
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!